Menu Content/Inhalt
Αρχική arrow Νέα – Ανακοινώσεις arrow ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Εκτύπωση E-mail

Το Κέντρο Πρόληψης του δήμου Ζωγράφου και το Κέντρο Πρόληψης "Σταθμός" μετά από μακρόχρονη συνεργασία κατέληξαν στη δημιουργία του εκπαιδευτικού υλικού "Γυμνάσιο ερχόμαστε". Το συγκεκριμένο υλικό στοχεύει στην εκπαίδευση δασκάλων για την εφαρμογή ενός προγράμματος σχετικού με τη μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο σύμφωνα με τις αρχές της πρωτογενούς πρόληψης.

Το "Γυμνάσιο ερχόμαστε" δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να μάθουν πληροφορίες για το νέο τους σχολείο, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους γι' αυτή την αλλαγή αλλά και να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες ψυχοκοινωνικές δεξιότητες για το μεγάλωμά τους.

Το υλικό έχει εγκριθεί από τη Διεύθυνση σπουδών ΠΕ του ΥΠΘ και κυκλοφορεί σε μορφή CD.

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης των συναδέλφων στελεχών των Κέντρων Πρόληψης Αττικής και προχωρούμε στον δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης για τους συναδέλφους των Κέντρων Πρόληψης της Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Νήσων Αιγαίου, Ιονίου, Κρήτης και Δυτικής Ελλάδας.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/09/2015 και ώρα 9:00 - 15:30 στο Κέντρο Πρόληψης "Σταθμός", Π. Γρηγορίου Ε' 65, Καλλιθέα.

 
< Προηγ.   Επόμ. >